Uklon разом з «Український ветеранський фонд» та ЛУН запускають проєкт для розвитку ветеранського бізнесу

Uklon разом з «Український ветеранський фонд» та ЛУН запускають проєкт для розвитку ветеранського бізнесу

30 жовтня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Питання реінтеграції ветеранів має турбувати нас вже сьогодні, а не після перемоги. Саме тому Uklon разом з «Український ветеранський фонд» та ЛУН розпочинають проєкт, що присвячений допомозі ветеранам.

Першим етапом є запуск «Мапи ветеранських бізнесів» - інтерактивний проєкт, що допоможе знайти найближчий ветеранський бізнес та спонукатиме людей підтримувати його. Мапа була розроблена командою ЛУН та є частиною соціальної ініціативи ЛУН Місто. Презентована карта на сьогодні налічує 77 проєктів та буде продовжувати наповнюватися.

Uklon як один з найбільших онлайн-сервісів виклику авто в Україні долучився до проєкту, як інформаційним підсиленням карти, так і подальшою участю в реінтеграції ветеранів.

«Ми - українська компанія, і бачимо своїм обов'язком робити все можливе, щоб підтримувати наших захисників та захисниць. Життя триває під час війни, і саме тому важливо займатись адаптацією та ветеранів та ветеранок. «Мапа ветеранського бізнесу» - це початок нашої великої роботи разом з Ветеранським фондом на шляху до якісного повернення бійців у повсякденне життя», - зазначає співзасновник Uklon та амбасадор УВФ Дмитро Дубровський.

Скористатися картою можна на сайті ЛУН Місто або Українського ветеранського фонду, перейти на карту також можна в застосунку Uklon. Щоб отримати інформацію про бізнеси, достатньо натиснути «знайти мене на карті» і побачити проєкти, які є зовсім поруч або у вашому місті.

Джерело: Uklon

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація