Українці можуть скористатися акцією на пальне на обраних станціях в Польщі

Українці можуть скористатися акцією на пальне на обраних станціях в Польщі

04 липня 2022
0

Пальне в Польщі місяцями дуже дороге, тому окремі станції змагаються в акціях, щоб заохотити клієнтів скористатися їхніми послугами.

Представляємо актуальні пропозиції, підготовлені найбільшими АЗС.

Orlen

До кінця липня ви можете тричі скористатися акцією, яку підготував цей польський концерн. Кожен, хто має спеціальний додаток Vitay, може економити 30 центів на літрі пального. Однак за один раз можна заправляти не більше 50 літрів пального.

Щоб скористатися акцією:

  • Завантажте програму VITAY з Google Play або App Store;
  • Створіть там індивідуальний обліковий запис;
  • Зайти у вкладку «Ваші купони» та активувати купон «У відпустку -30 гр/л»;
  • Після заправки покажіть дилеру заявку з талоном.

BP

Британська паливна мережа BP підготувала кілька акцій, перша передбачає дешеві заправки по четвергах. Він призначений виключно для власників дизельних двигунів. Щочетверга вони можуть заправлятися дизелем BP Ultimate Diesel за ціною стандартного дизеля. Однак обмеження становить 70 літрів.

Друга акція передбачає, що в період з 1 липня клієнти також отримають знижку до 0,30 злотих за літр пального. Ця пропозиція призначена для людей, які зареєстровані в програмі PAYBACK. Сайт також доступний в українській версії і ТУТ ми можемо зареєструвати картку або приєднатися до програми та замовити нову.

Крім того, заправивши мінімум 25 літрів пального та сканувавши картку PAYBACK, ви можете отримати ваучер на 3 злотих, який можна використати в кав'ярні Wild Bean, безконтактній або автоматичній мийці.

Якщо у вас немає картки Payback, вам також буде дешевше подорожувати з BP. До кінця літніх канікул всім громадянам передбачили знижку 10 грошей за літр пального.

Lotos

Ще одна станція, яка пропонує знижку 30 грошей за літр пального, - Lotos. Акція діє з 1 липня по 31 серпня. Всього за місяць ми можемо купити зі знижкою 150 літрів пального. Також слід зазначити, що автомобіль можна заправляти до трьох разів на місяць, і кожна заправка не повинна перевищувати 50 літрів.

Умовою використання акції є участь у програмі Навігатор. Ми можемо зареєструватися на сайті або завантажити додаток на телефон. Крім того, за кожну транзакцію в мережі Lotos ми отримуватимемо бали, які згодом можна буде обміняти на призи.

Circle K

Ця АЗС підготувала акції для всіх учасників програми лояльності. Він припускає, що кожна заправка на Circle K наближає нас до все більших і більших знижок. Ми можемо налаштувати нашу індивідуальну картку ТУТ.

Якщо у вас є, то за кожні 50 літрів палива, які ви можете заправити, ви отримаєте знижку в розмірі 10 грошей / літр для стандартного палива, а також 25 грошей / літр для преміального палива. Для нас 100 літрів пального дадуть нам 50% знижку на хот-дог чи каву на станції. Перевищення ліміту в 150 літрів, заправлених на Circle K, призведе до знижки 50% на вибрану послугу автоматичної мийки. Приєднавшись до програми, ми також можемо розраховувати на додаткові акції та знижки на товари в магазині.

Amic Energy

Amic Energy також підготувала акції для всіх людей, які зареєструються в Amic Club. Він передбачає зниження цін на пальне щосереди на 0,20 злотих за літр на паливо Pb95Pro та ONPro; 10 грошів за літр для палива ON, Pb95, Pb98 і 3 гроші за літр для LPG.

За паливо та кожен товар, придбаний на станції, ви також отримуєте певну кількість балів. Якщо ми наберемо 1000 балів, ми можемо використати їх для отримання знижки 3 злотих / л для палива PB / ON або 2 злотих / л для LPG. Загальна сума в 2500 балів дасть нам знижку в розмірі 5 грошей за літр PB / ON або знижку в розмірі 3 грошей на LPG. Якщо ми досягаємо значення 10 000 балів на нашій картці, ми можемо використовувати їх для зниження 0,07 злотих / л для палива PB / ON і 0,05 злотих / л для LPG.

Джерело: Zycie Polska

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація