Українські позашляховики YETX відправлять на Мадагаскар

Українські позашляховики YETX відправлять на Мадагаскар

03 червня 2024
3

Українська компанія Sherp минулого року представила у Туреччині нову модель свого багатоцільового позашляховика під назвою YETX. Нещодавно компанія повідомила, що відправляє партію колісних позашляховиків на острів Мадагаскар.

«Ми зробили все можливе, щоб зробити свій внесок у перспективне майбутнє, доставивши автомобіль YETX на Мадагаскар, четвертий за величиною острів у світі, щоб дістатися до тих, хто цього потребує. Разом ми сильніші», - зазначили у компанії.

Відомо, що виробництво YETX налагодили на новому заводі у турецькій провінції Бурса у травні минулого року. У 2024 році також планують запустити другу лінію, а в перспективі локалізація виробництва складе до 70%.

YETX розроблений на базі моделі Sherp, яка виробляється у Києві з 2015 року. Новий всюдихід призначений для експлуатації у важкопрохідних місцевостях. Він може використовуватись у пошуково-рятувальних операціях, при гасінні лісових пожеж, для надання швидкої медичної допомоги тощо. Серед потенційних клієнтів YETX гірничодобувні, енергетичні та гуманітарні організації.

Габаритна довжина нового всюдихода - 4 метри, ширина - 2,5 метра, висота - 2,8 метра. Він може долати перешкоди заввишки до 1 метра та схили до 35 градусів. Відомо, що всюдихід використовує невеликий дизельний двигун.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Щирий  

Вони хоч попередили замовника, що потрібна трохи інша гума?

+1ВІДПОВІСТИ  
Закарпаттячко  

На ШЕРП це схоже приблизно ніяк...

+1ВІДПОВІСТИ  
zefir  

а колеса нормальні за доплату?

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація