Українські виробники сільгосптехніки блиснули на виставці Agritechnica 2023

Українські виробники сільгосптехніки блиснули на виставці Agritechnica 2023

15 листопада 2023
0

З 12 по 18 листопада в Ганновері проходить найбільша в Європі виставка сільгосптехніки - Agritechnica 2023, на якій досить широко представлені й українські виробники.

Більшість вітчизняних експонатів розмістилися на загальному національному стенді. Так, підприємство ВАРЗ продемонструвало свій новітній тривісний причіп ПВ-2107 для перевезення комбайнів, тракторів та іншої сільгосптехніки. Він має вантажопідйомність 27 т, а власна маса становить 7,2 т.

А «Завод Кобзаренка» приїхав на виставку зі своїм унікальним перевантажувальним бункером-накопичувачем ТСП-50 на гусеничному ходу. Він оснащений кузовом об'ємом 50 кубометрів та розрахований на вантажопідйомність 40 т.

Свій перевантажувальний бункер показав й інший відомий вітчизняний виробник - компанія Egritech. Це модель ПБН-30 з 30-кубовим кузовом має спеціальну комплектацію для країн ЄС, що пов'язано з особливими вимогами дорожнього руху та стандартами безпеки.

Також зазначимо і найбільшого українського виробника напівпричепів-цистерн - одеську компанію «Еверласт». На Agritechnica 2023 вона показує свою нову модель для перевезення добрив.

Також у Ганновері можна побачити і вітчизняний самоскидний тракторний напівпричіп DL Light AgroMaster, оснащений потужним краном-маніпулятором вантажопідйомністю до 1750 кг.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація