Український всюдихід допомагає ліквідовувати наслідки урагану «Мілтон» у США

Український всюдихід допомагає ліквідовувати наслідки урагану «Мілтон» у США

13 жовтня 2024
0

Український всюдихід Sherp задіяли для ліквідації наслідків урагану «Мілтон» у США. Транспортний засіб зняли у Флориді, а його відео опублікували на сторінці Prestige Imports в Instagram.

На відео всюдихід Sherp пересувається затопленою вулицею в Маямі. Його використали, щоб витягнути автомобілі, які застрягли через повінь.

Повідомляється, що власником Sherp є американський автодилер Бретт Девід. Щойно почався ураган, він почав допомагати жителям Маямі.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Prestige Imports (@prestigeimports)

Бретт Девід придбав Sherp у подовженій версії N1200, яка розрахована на водія і 8 пасажирів. Український всюдихід оснащений 1,8-літровим турбодизелем на 55 к.с. і 190 Нм. Він здатний розвивати 40 км/год суходолом і 6 км/год - водою.

Великі колеса низького тиску мають функцію підкачки, а кліренс Sherp N1200 становить 600 мм. Всюдихід здатний долати 35-градусні підйоми та метрові перешкоди.

Варто зазначити, що всюдиходи сімейства Sherp вже використовуються не тільки ДСНС України, а й рятувальними службами за кордоном - зокрема, в Польщі. Також виробництво однієї з версій моделі налагодили в Туреччині.

Джерело: Фокус
Фото: Prestige Imports

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація