Ультрарідкісний Acura TLX після ДТП продадуть з аукціону

Ультрарідкісний Acura TLX після ДТП продадуть з аукціону

22 січня 2024
0

На аукціоні Copart, який користується популярністю серед українських автомобілістів, продадуть Acura TLX Type S PMC Edition 2023 року випуску. Цей автомобіль побував в аварії, але може повернутися на дороги.

Седан від Acura вийшов тиражем у 300 одиниць, але пропонований екземпляр ще більш рідкісний. У кольорі Long Beach Blue компанія випустила лише 100 екземплярів моделі. Його доповнюють вставки на даху, кришки дзеркал заднього виду, антена, дверні ручки, виконані у кольорі Berlina Black, а також спойлер та задній дифузор із вуглецевого волокна.

У Acura TLX Type S PMC Edition усі пошкодження зосереджені в передній частині, корма та боковини без особливостей. Кузов виглядає прямим, так що брак деяких деталей, а саме передньої панелі, капота та бампера цілком усувні.

Судячи з опису у лістингу, 3,5-літровий двигун V6 потужністю 360 к.с., в аварії не постраждав. Торги по лоту розпочнуться найближчим часом. Чи будуть обмеження за стартовими та фінальними цінами поки невідомо. В описі лота вказана орієнтовна роздрібна. І вона становить 51 709 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація