Унікальний корейський суперкар помітили на дорогах

Унікальний корейський суперкар помітили на дорогах

22 вересня 2023
0

У Південній Кореї помітили разючий суперкар De Macross Epique GT1. Він існує в одному-єдиному екземплярі, і його практично ніхто не бачив наживо. Знімки з'явилися на сторінці Gold_Jongsun в Instagram.

Проєкт De Macross Epique GT1 - єдиний в історії південнокорейський суперкар. Його розробляють уже понад 10 років, але він так і не дійшов до стадії виробництва. Вперше його анонсували у 2010 році, а роком пізніше зібрали перший екземпляр моделі, який побував у шоу Джея Лено.

Спочатку планували випустити 200 авто, але з часом тираж зменшили до 20-30 De Macross Epique GT1. Однак станом на 2023 рік купе залишається в єдиному екземплярі.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений A1 ??? ??? (@gold_jongsun)

Суперкар De Macross Epique GT1 своїм дизайном нагадує гоночні авто 60-х - такі, як Ford GT40 або Ferrari 412 P. У нього стрімкий силует, краплеподібні фари та невелике заднє антикрило. Двері піднімаються вгору.

У салоні передня панель витримана в стилі стімпанк. Спортивні сидіння оздоблені шкірою.

Корейський суперкар оснащений 5,4-літровим компресорним V8 від Ford GT, віддачу якого збільшили до 845 к.с. і 1000 Нм. З 6-сутпенчатою механічною КПП купе вагою 1450 кг здатне розігнатися до 100 км/год за 3,1 с і розвинути 370 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація