Універсал Subaru Levorg перетвориться на кросовер

Універсал Subaru Levorg перетвориться на кросовер

04 серпня 2023
1

Універсал Subaru Levorg вийшов на ринок 2014 року. Друге покоління моделі з'явилося у 2020 році, а роком пізніше дебютувала заряджена версія в кузові седан - Subaru WRX. Крім основного, японського ринку Levorg продається в Австралії та Новій Зеландії. Австралійцям він знайомий як WRX Sportwagon, їхнім сусідам як WRX GT Wagon.

Наразі Subaru анонсувала нову кросоверну версію Levorg Layback, опублікувавши кілька офіційних тизерів. Від базової моделі крос-універсал відрізняється завищеним дорожнім просвітом та власним «обличчям» з новою решіткою радіатора та масивним бампером.

Як заявили у компанії, новинка призначена для японського ринку. Дата дебюту не озвучується, але прийом попередніх замовлень почнеться 7 вересня. Очікується, що до цього моменту Subaru озвучить технічні характеристики та вартість кросовера.

Імовірно, він буде більшим за базовий універсал і в «японській» лінійці марки займе місце між Forester та Outback. Не виключено, що агрегати крос-універсал розділить із «п'ятидверкою» без позашляхового обважування. У Японії це 1,8-літровий оппозитний турбомотор віддачею 177 к.с. та 300 Нм крутного моменту. «Заряджена» версія Levorg STI комплектується 2,4-літровим турбованим двигуном потужністю 275 к.с. (375 Нм). Привід в обох випадках повний.

Джерело: Авто Центр
Фото: Subaru

Обговорення новини

Whiteheaven 70  

1).ДВС SUBARU CB18
2).ДВС SUBARU FA24F
3).CVT SUBARU LINEARTRONIC TR580

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація