В Ірані розпочали виробництво оновленого седана IKCO Tara

В Ірані розпочали виробництво оновленого седана IKCO Tara

08 лютого 2023
0

Іранська компанія Iran Khodro розпочала виробництво двох нових версій седана Tara. За інформацією видання Charkhan.com, вони отримали позначення V3 та V4.

Зважаючи на все, нові комплектації не замінять собою старі, а випускатимуться паралельно. Версія V3 отримала нову задню оптику, антену у вигляді плавця та люк у даху. IKCO Tara V4, окрім цього, тепер має змінену центральну консоль, інші клавіші склопідйомників та спеціальну нішу під смартфон.

Крім того, у V4 переглянуто конструкцію сидінь, а також збільшено список оснащення, в який входить сенсор Hands-free (дозволяє відкривати багажник без рук), підігрів передніх сидінь, підсвічування сонцезахисного козирка водія і підсвічування під передніми дверима.

Технічна частина не змінилася. Обидві комплектації так само оснащуються атмосферним 1,6-літровим двигуном IKCO TU5P (допрацьований PSA TU5) потужністю 115 к.с. і 144 Нм крутного моменту. Трансмісій дві: п’ятиступінчаста «механіка» та шестиступінчаста АКПП.

У майбутньому іранці обіцяють оснастити Tara 160-сильним турбодвигуном IKCO EFP власного виробництва та шестиступінчастою МКПП.

Джерело: Autonews

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація