В Італії знайшли невідомий розкішний Hummer із дизайном як у Jeep Grand Cherokee

В Італії знайшли невідомий розкішний Hummer із дизайном як у Jeep Grand Cherokee

27 січня 2024
0

В Італії виявили унікальний позашляховик Hummer 2000 року. У нього дуже нетиповий дизайн і розкішний салон. Про авто розповіли на сайті Classic Number.

Цей Hummer T-REX (саме так називається позашляховик) представили на Женевському автосалоні 2000 року. Його розробила італійська компанія Coggiola. Авто випустили в єдиному екземплярі й оцінили в 499 000 євро.

Величезний позашляховик отримав новий більш обтічний кузов і зовсім не схожий на Hummer H1. Він більше нагадує Jeep Grand Cherokee першого і другого поколінь, але, водночас, у авто похилий дах і оригінальні круглі ліхтарі.

Салон Hummer H1 T-REX оздобили дорогою шкірою, розбавленою бірюзовими вставками. Також звертає на себе увагу обволікаюча передня панель, що нагадує морські хвилі. Усередині встановили шість комфортабельних сидінь, а оснащення охоплює панорамний дах, навігацію, DVD-плеєр із монітором, акустику Alpine і роздільний клімат-контроль.

Рамне шасі та силовий агрегат Hummer H1 залишилися без змін. Позашляховик масою 3,2 тонни оснащений 6,5-літровим турбодизельним V8 на 197 к.с. і 4-ступінчастою автоматичною КПП. Повний привід доповнено понижувальною передачею і блокуваннями диференціалів. Залишилася і система підкачки коліс.

Hummer T-REX кілька разів намагалися продати, але безуспішно. Тепер йому знову шукають нового власника.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація