В ОАЕ продають крадений Porsche 911 GT3 RS з Канади

В ОАЕ продають крадений Porsche 911 GT3 RS з Канади

16 січня 2023
0

У Дубаї виставлено на продаж рідкісний Porsche 911 GT3 RS 997-го покоління 2012 року. За автомобіль, імовірно, викрадений у вересні 2022 року в Канаді планують отримати трохи більше 400 тисяч доларів.

Як написав у мережі власник спорткару, злодії скористалися ключами, які були «близько до автомобіля». Також він звинувачує у крадіжці фахівця, який встановив дешеві камери відеоспостереження. Звернувшись за допомогою до інтернет-спільноти Instagram та Rennlist, він вказав VIN-номер разом із коротким списком, встановлених на автомобілі унікальних деталей. Саме вони мають допомогти ідентифікувати спорткар.

Виявити Porsche 911 GT3 RS допомогли користувачі соціальної мережі Rennlist, які відгукнулися на прохання канадця. Напередодні Різдва вони помітили схожий Porsche у дилера вживаних автомобілів Noor Motors у Дубаї. У оголошенні він вказаний як автомобіль для канадського ринку, а судячи з фотографій це саме той крадений 911 GT3 RS.

Як повідомив інформатор видання Carsсoops, у салоні він помітив червоне кріплення для телефону Rennline, яке вказав у списку аксесуарів перший власник. Але є й відмінності. Схоже, злодії спробували приховати «походження» суперкару, замінивши кермо. VIN-код Porsche дилер не вказав. Не виключено, що викрадачі могли його змінити.

Поки не ясно, чи був виставлений на продаж Porsche 911 GT3 RS вкрадений у Канаді, чи це зовсім інше авто. Журналісти видання мають намір звернутися до дилера за поясненнями.

Зі словами ще одного користувача Rennlist, цю ситуацію вже обговорювали із генеральним директором Porsche у Дубаї. GM проінформував відділ продажу та сервісну мережу про автомобіль та його походження. Чим завершиться ця історія, поки не зрозуміло.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація