В пошуку нових партнерів: HAVAL розширює дилерську мережу в Києві та Одесі

04 серпня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Бажаєте працювати із професійним SUV-брендом та дивувати своїх клієнтів автомобільними інноваціями? Тоді запрошуємо Вас стати новим дилером бренду HAVAL в Україні. Офіційний дистриб’ютор автомобілів HAVAL та Great Wall в Україні - компанія «Нова Енергія України» - оголошує конкурс на отримання статусу офіційного дилера в Києві та Одесі.

Основні вимоги для отримання статусу офіційного дилера бренду HAVAL:

  1. Наявність автосалону та СТО
  2. Кваліфікований персонал з досвідом роботи в автомобільних продажах

Подати заявку на отримання статусу офіційного представництва бренду HAVAL в Україні Ви зможете, звернувшись за електронною адресою: andriy.sereda@haval-ukraine.com

Чому варто співпрацювати з брендом HAVAL?

Враховуючи вплив цифрової трансформації та зміну купівельних звичок споживачів, сучасний автомобільний рітейл повинен швидко адаптуватись до нових форматів продажів для досягнення високих комерційних результатів. Своїм прикладом інтелектуальний SUV-бренд HAVAL, який представлений в Україні з 2018 року, продемонстрував, як завдяки клієнтоорієнтованому підходу та технологічним інноваціям можна досягти зростання, незважаючи на пандемію коронавірусу та економічну кризу.

Одним з перших на українському автомобільному ринку бренд HAVAL запустив онлайн-канал продажу автомобілів, пропонуючи споживачам такі інноваційні сервіси вибору та придбання автомобіля через Інтернет, як онлайн-шоурум, створений на базі технологій віртуальної реальності, та послугу «Від дверей до дверей».

Поповнюючи продуктове портфоліо високотехнологічними новинками, за три роки на українському автомобільному ринку бренд HAVAL здійснив справжній стрибок у майбутнє. На сьогоднішній день на вибір українських споживачів в дилерській мережі HAVAL представлені моделі, які втілюють найсучасніші автомобільні технології та реалізують автономне водіння рівня L2. Cеред них – міський кросовер-трендсеттер HAVAL JOLION та модель-бестселер – інтелектуальний позашляховик Н6 нового покоління.

Рухаючись у ногу із часом та пропонуючи збагачені смарт-конфігурації, бренд HAVAL популяризує інтелектуальну мобільність та забезпечує споживачів по всьому світу високотехнологічними автомобілями, які надають більш безпечний та більш комфортний досвід водіння.

Представлений у більш ніж 60 країнах світу, бренд HAVAL отримав міжнародне визнання не тільки завдяки зростанню продажів і активному розширенню глобальної дилерської мережі. Саме спеціалізація в області виробництва позашляховиків і постійні інвестиції в науково-дослідні розробки, які здійснюються для вдосконалення технологій і сервісу, створили сприйняття бренду HAVAL як глобального інтелектуального SUV-експерта. Інвестуючи у власні науково-дослідні розробки, HAVAL фокусується на створенні інтелектуальних технологій, які вдосконалюють досвід водіння і надають водіям різноманітні можливості взаємодії з автомобілем. Науково-дослідні центри HAVAL розташовані в таких країнах як Японія, Німеччина, Індія, Австрія і Південна Корея.

В умовах цифрової трансформації автомобільної індустрії HAVAL зосереджений на вдосконаленні якості продукту і розвитку технологій для підвищення індексу задоволеності клієнтів у всьому світі. Привносячи нову життєву енергію, засновану на нових технологіях, автомобілі бренду HAVAL здійснюють свій внесок у розвиток інновацій і позитивно впливають на зміну автомобільного ринку.

При покупці HAVAL клієнти отримують гарантію від виробника 5 років або 100 000 км пробігу, а також 6 років гарантії на кузов, що в свою чергу підтверджує високу якість збірки та матеріалів, які застосовуються в автомобілях даного бренду.

Більше інформації про автомобілі бренду HAVAL Ви знайдете на сайті haval-ukraine.com

«Нова енергія України» «Нова енергія України»

Автосалон «Нова енергія України» – офіційний дилер автомобільних марок HAVAL і Great Wall в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Нова енергія України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація