В Терешківській громаді курсуватиме перший в Україні шкільний автобус із кондиціонером та автоматичною системою пожежогасіння

В Терешківській громаді курсуватиме перший в Україні шкільний автобус із кондиціонером та автоматичною системою пожежогасіння

28 грудня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Терешківська громада, що на Полтавщині, придбала новий, сучасний шкільний автобус. Він обслуговуватиме 17 населених пунктів та забезпечить перевезення учнів до навчального закладу.

Серед головних характеристик автобусу - наявність кондиціонеру та ефективної системи безпеки, що включає автоматичну систему пожежогасіння в моторному відділі, антиблокувальну систему гальм, систему запобігання ковзанню, електронну систему стабілізації та інші.

Автобус розрахований на 30 місць та виготовлений з урахуванням всіх потреб школярів.

Керівництво громади висловлює переконаність у тому, що важливо підтримувати ініціативи, спрямовані на оновлення та покращення транспортної інфраструктури та комфортного й безпечного перевезення для наймолодших мешканців. Наявні автобуси потребують постійного ремонту, тому для громади важливо розпочати процес оновлення автобусів задля безпечного та своєчасного прибуття дітей до навчального закладу.

Автобус є спільним проєктом турецького виробника TEMSA та української компанії «АВТО-РЕГІОН».

Джерело: АВТО-РЕГІОН

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація