В Україну офіційно привезуть новий електромобіль MG

В Україну офіційно привезуть новий електромобіль MG

22 листопада 2022
1

Британський бренд MG, який наразі належить китайській компанії SAIC, поділився першими зображеннями електромобіля, який вже найближчим часом з'явиться в Україні. Фото безіменного новинки опубліковані на офіційній сторінці марки в Instagram.

Судячи зі знімків, йдеться про електричний кросовер MG Marvel R. У Китаї продажі моделі стартували ще у жовтні 2021 року. В Україну кросовер дістався тільки зараз, хоча на сайті компанії Winner Automotive, офіційного представника марки в нашій країні, інформація про модель з'явилася приблизно рік тому.

У нас MG Marvel R буде доступний у трьох комплектаціях: COM, LUX та Perfomance. Дві перші - задньопривідні з двома двигунами (80 та 52 к.с.) та акумуляторним блоком ємністю 70 кВт.год. Паспортний запас ходу - 402 км. Час прискорення від 0 до 100 км/год - 7,9 секунди. Відмінність між комплектаціями у стандартному оснащенні та розмірі колісних дисків. У версії COM вони діаметром 18 дюймів, у більш дорогої LUX - 19 дюймів.

Топова комплектація Perfomance оснащена 288-сильною тримоторною силовою установкою (один спереду, два ззаду) та тією ж батареєю на 70 кВт.год. Запас ходу - 370 км. Максимальна швидкість - 200 км/год. Стандартні диски - 19 дюймів.

Незалежно від версії MG Marvel R вже з конвеєра укомплектований 12,3-дюймовою панеллю приладів, LED-оптикою, переднім та заднім парктронікми, панорамним дахом, камерою заднього виду, USB, Bluetooth, безключовим доступом, кнопкою Start/Stop та інші «фішки». Системи активної безпеки та допомоги водієві представлені автоматичним екстреним гальмуванням, моніторингом «сліпих зон», контролем швидкості, попередженням про перехресний рух ззаду та іншими сучасними технологіями.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Andriy86  

Щось він занадто швидкий, як для такої потужності. Можливо мова йде про 80 та 52 кВт, а не к.с. Хоча і це замало. Якщо вартість буде адекватна, то попит на "китайців" від сірих диллерів значно впаде, окрім моделей ID4,6....

+2-3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація