В Україну привезуть доступний електромобіль KIA Niro

В Україну привезуть доступний електромобіль KIA Niro

08 лютого 2024
2

На український ринок вийде новий KIA Niro другого покоління. Компактний кросовер дебютує в електричному виконанні. Подробиці моделі розкрили на офіційному сайті KIA.

Кросовер KIA Niro підріс до 4,42 м завдовжки і вирізняється оригінальнішим дизайном. У салоні на передній панелі встановлено два дисплеї. Автомобіль став просторішим, а об'єм його багажника зріс до 475 л.

Електромобіль KIA Niro зберіг силову установку попередника - 204-сильний мотор і батарею ємністю 64,8 кВт.год. Він здатний розігнатися до 100 км/год за 7,8 с і розвинути 167 км/год, а його запас ходу становить 460 км. Зарядка електрокара у швидкому режимі на 80% займає 43 хвилини.

Крім того, модель продовжують випускати в гібридних модифікаціях на 141 і 180 к.с., причому потужніший варіант є підзаряджається.

Новий KIA Niro в Україні на перших порах буде доступний тільки в одній комплектації Prestige за 1 619 950 гривень. Вона отримала безключовий доступ, двозонний клімат-контроль, камеру, електропривод крісла водія, підігрів керма і сидінь обох рядів, а також набір систем безпеки.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Щирий  

ох ці "доступні" електромобілі )))

+2ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

45 000 долларів, це в якій країні відноситься до сегменту "доступних"?

+3-16ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація