В якому сегменті авторинку продажі вже перевищили довоєнні обсяги?

В якому сегменті авторинку продажі вже перевищили довоєнні обсяги?

05 серпня 2022
0

У липні на ринку причепної аувтомобільної техніки зафіксовані рекордні обсяги продажів, які навіть перевищили минулорічні. Так, зусиллями усіх операторів вдалося за місяць реалізувати майже 2,5 тис. одиниць, причому суттєва частка - це були саме нові напівпричепи.

Продажі нової причепної техніки у липні збільшилися на 42%, а вживаної взагалі на 157%. Сумарно ринок напівпричепів у липні збівльшився на 127% від показників минулорічного липня.

Такий шалений попит забезпечили аграрні та нафтові компанії, а також міжнародні перевізники.

Найбільші обсяги реалізації у липні припадали на самоскиди-зерновози, на другому місці були цистерни-бензовози. Вперше, за місяць в Україну зайшло більше 100 цистерн від різних виробників.

Крім того, підвищений попит фіксували на шторні-напівпричепи, рефрежиратори та трали.

Лідером українського ринку у липні став Schmitz-Cargobull, який обрали 21% споживачів. Зростання продажів +139%. Також активно працювали на ринку польські виробники.

Лідерами у сегменті бензовозів став турецький виробник Ali Riza Usta, який трохи випередив Everlast. Активно закуповували техніку і українських виробників. Так, напівпричепи та причепи ВАРЗ також були затребувані у липні.

Джерело: AUTO-Consulting

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація