В Японії знайшли склад з культовими спорткарами Nissan

В Японії знайшли склад з культовими спорткарами Nissan

07 листопада 2023
0

У передмісті Токіо виявили незвичайний склад із десятками спорткарів Nissan Skyline GT-R. Сумарна вартість цих авто становить близько 10 мільйонів доларів. Про це розповіли на сайті Motor1.

Перший Nissan Skyline GT-R дебютував у 1969 році. Це була заряджена версія компактного седана зі 160-сильним двигуном.

Найвідомішими представниками Skyline GT-R є моделі в кузовах R32, R33 і R34. Вони вперше були запропоновані з системою повного приводу ATTESA ETS та потужними турбованими двигунами RB26DETT.

Всередині цього складу зібрана велика кількість Nissan Skyline GT-R. Більшу частину з них становлять спорткари в кузові R34.

Власники складу поділилися, що багато авто належать покупцями зі США. У Штатах діє «правило 25 років», яке забороняє імпортувати автомобілі віком до 25 років, якщо вони від початку не були сертифіковані для продажу в Америці.

З цієї причини власники досі не доставили свої спорткари до США. Вони щомісяця платять за безпечне зберігання автомобілів у Японії.

Деякі американці здійснювали поїздки через Тихий океан, щоб хоча б поглянути на свої Nissan Skyline GT-R. Деякі люди купували автомобіль, навіть не побачивши його наживо.

«Правило 25 років» вже не поширюється на багато з цих автомобілів, оскільки вони досягли необхідного віку. Тепер вони чекають своєї черги, щоб вирушити до США.

Нагадаємо, що Nissan Skyline GT-R (R34) оснащений 2,6-літровим турбованим двигуном потужністю 280 к.с. і 392 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Розгін від 0 до 100 км/год займає 4,9 секунди. Максимальна швидкість становить 250 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація