Вантажівку Mitsubishi Fuso перетворили на будинок на колесах

Вантажівку Mitsubishi Fuso перетворили на будинок на колесах

04 вересня 2023
0

Стелс-кемпери або кемпери-невидимки популярні серед тих, хто воліє мандрувати непомітно для оточуючих. Зовні вони виглядають як звичайні серійні автомобілі, що дозволяє власникам зупинятися на нічліг на міських паркінгах, навіть якщо це центр міста. Відео такого кемпера опублікували автори YouTube-каналу Tiny House Giant Journey.

Mitsubishi Fuso 4WD Box Truck - це другий їх проєкт. Основно для стесл-кемпера послужив Mitsubishi Fuso, який почав своє життя як самоскид. Куплений всього за 7500 доларів, він згодом перетворився на шикарний кемпер-невидимку з усім необхідним для комфортних подорожей.

Усередині встановленого на його шасі 3,7-метрового фургона є L-подібна кухня з робочою поверхнею та безліччю місць для зберігання всього необхідного. У передньому кутку поруч із кабіною розташувалася ванна кімната. У задній частині вантажівки передбачена освітлена з двох сторін зона відпочинку з ліжком-платформою, що опускається зі стелі за допомогою електричного ліфту.

Задні двері вантажівки розділені по горизонталі у співвідношенні 60:40. Ширша верхня частина служить захисним тентом, нижня - террасою для розширення житлового простору. З додаткових зручностей - проточний водонагрівач та спліт-система кондиціювання повітря.

Загалом, включаючи купівлю вантажівки, переобладнання Mitsubishi Fuso коштувало 37 000 доларів. Скільки це зайняло часу, автори не уточнюють. Відомо лише, що проблеми з передачею їм вдалося усунути лише з четвертої спроби.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація