Вартість Volkswagen Atlas на страхових аукціонах впала до 10 000 доларів

Вартість Volkswagen Atlas на страхових аукціонах впала до 10 000 доларів

06 грудня 2023
0

Великі позашляховики популярні у США, і Volkswagen Atlas - не виключення. Але в Північній Америці VW Touareg не продається з 2017 року, а Atlas замінив його в модельному ряду.

Щоправда, надто популярним він не став ні за океаном, ні серед українських поціновувачів бренду, які масово привозять різноманітні авто з американських аукціонів Copart та IAAI.

Ціна нового Volkswagen Atlas у США починається з 40 тисяч доларів, а биті значно дешевші. Згідно статистики сервісу AutoAstat, ще в січні минулого року середня ціна на американських страхових автоаукціонах складала 13 500 доларів США. Однак поступово вона падала, і у вересні 2023 року Volkswagen Atlas з не дуже значними пошкодженнями можна було вторгувати в середньому за $10224. Невеликий об'єм двигуна дозволяє не збанкрутувати на розмитненні, якщо привезти машину в Україну.

Volkswagen Atlas не знайти в Європі, його головний ринок збуту - США. Це величезний кросовер з трьома рядами сидінь, однак салон не такий вишуканий, як у моделях для Старого Світу.

Автомобіль не претендує на статус флагмана - це просто великий позашляховик. Під капотом - чотирициліндровий двигун з турбонаддувом потужністю 269 к.с., з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач.

Передній привід стандартний, але повний привід доступний як опція. Atlas конкурує з KIA Telluride, Jeep Grand Cherokee L і Mazda CX-90. Існує також варіант Atlas Cross Sport, модель з більш стильним кузовом.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація