Відео з місця кривавої ДТП у Криму, де загинула вагітна жінка та травмована дитина

11 липня 2013
4

10 липня в 15.40 у службу порятунку м. Алушта надійшло повідомлення про те, що на трасі «Сімферополь – Ялта», в районі с. Малий Маяк автомобіль «Фольксваген LT35» зіткнувся з автомобілем «КамАЗ», який перевозив щебінь.

До місця події був негайно направлений оперативно-рятувальний автомобіль 14 державної пожежно-рятувальної частини, 3 чоловіка особового складу, співробітники ДАІ та скорої медичної допомоги.

Внаслідок ДТП на місці загинула 36-річна жінка, постраждав 7-річний хлопчик (пасажири мікроавтобуса, мешканці м.Умань). Тіло жінки виявилось затиснутим в понівеченому автомобілі.

За допомогою аварійно-рятувального інструменту рятувальники провели деблокування тіла жінки з авто. Другого пасажира, хлопчика 7 років вдалося витягти з транспортного засобу без застосування спецтехніки. Його карета швидкої допомоги доставила до ЦМЛ м. Алушта. Водій мікроавтобуса значних травм не отримав і від госпіталізації відмовився.

По факту ДТП співробітниками ДАІ проводиться слідство.

Джерело: Магнолия-ТВ

Обговорення новини

Evgeniy  

Блин, ну какого хрена на подобные камазы не приваривают бампера и отбойники??? Ведь даже самая безопасная машина не спасёт, если залетаешь под кузов, и удар приходится на лобовое стекло!

ВІДПОВІСТИ  
Місцевий  

Якщо на самоскид приварити бампер, мабуть, він перестане бути самоскидом.

ВІДПОВІСТИ  
Саша  

Мозги водителям приварить бы!

ВІДПОВІСТИ  
Анна  

Мои соседи. пусть земля ей будет пухом

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація