Відкриття нового дилерського центру SsangYong в складі «ВіДі АвтоСіті Аеропорт»

17 лютого 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

15 лютого 2015 року в 7 хвилинах їзди від Києва на Бориспільській трасі відкрив свої двері новий офіційний дилерський центр SsangYong — «ВіДі Санг Моторз». До родини Міста Автомобілів «ВіДі АвтоСіті Аеропорт» з 6 автомобільних і мотобрендів приєднався ще один бренд — бренд Ssang Yong.

До складу нового дилерського комплексу SsangYong «ВіДі Санг Моторз» входить сучасний шоу-рум, сервісна станція і склад запчастин. В салоні офіційного дилерського центру SsangYong на Бориспільській трасі представлена вся існуюча лінійка корейських позашляховиків, а саме надійні, витривалі і місткі моделі позашляховиків NEW Kyron, NEW Action Sport і Rexton W. А також бестселер продажів, справжній міський кросовер з чудовими ходовими характеристиками і відмінним позашляховим потенціалом — NEW Korando.

«ВіДі Санг Моторз» — це повний комплекс послуг, що включає покупку і обслуговування авто, страхування, лізинг, кредит, трейд-ін, запчастини та оригінальні аксесуари.

До послуг клієнтів тільки у «ВіДі Санг Моторз» пропонується можливість пройти кращий швидкісний тест-драйв на Бориспільській трасі або проїхатися по спеціальному 0ff-road маршруту. До інших переваг нового дилерського центру можна віднести:

  • Можливість скористатися унікальною послугою «ВіДі Аеропорт Сервіс» — зберігання автомобіля, цілодобовий трансфер в аеропорт «Бориспіль» та зустріч після прильоту
  • Безкоштовний трансфер до метро «Бориспільська» — діє для всіх клієнтів, які замовили в дилерському центрі «ВіДі Санг Моторз» техобслуговування автомобіля SsangYong
  • Постійно діюча Програма Лояльності. Гнучка, справедлива, прозора і зрозуміла для кожного Клієнта комплексна система отримання та накопичення знижок і вирішення всіх автомобільних питань: обслуговування автомобіля, придбання запчастин і аксесуарів, покупка страхових продуктів і т.д.
  • Спеціальна партнерська Програма для корпоративних клієнтів

Чекаємо Вас за адресою:

Місто Автомобілів — «ВіДі АвтоСіті Аеропорт»
Бориспільське шосе (поворот на аеропорт),
7 хв. від Києва
тел .: +38 (044) 591-31-31

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація