Розкритий салон недорогого Chevrolet Equinox

Розкритий салон недорогого Chevrolet Equinox

24 травня 2022
0

Компанія Chevrolet продовжує тизерну кампанію нового кросовера Equinox. Цього разу в короткому ролику показали деталі салону моделі, у тому числі значних розмірів екран мультимедійної системи, цифрову панель приладів та мерехтливе градієнтне атмосферне підсвічування. Особливу увагу у ролику приділили незвичайному дизайну дефлекторів обдування.

Що стосується «атмосферного» підсвічування, вбудованого в панель, то воно матиме кілька кольорів, як і продемонстрували в ролику, а сам світловий малюнок має сітчасту структуру. Екрани віртуальної приладки та мультимедійної системи, всупереч поширеній моді, не стали об'єднувати під одним склом, а встановили окремо. Також у відео показали «парячий» центральний тунель, під яким є ніша для зберігання дрібних речей.

Кросовер розділить модульну платформу Ultium з пікапа Silverado EV, а його запас ходу, залежно від ємності батареї, складе 400-480 кілометрів. Раніше повідомлялося, що Equinox EV позиціонуватиметься як бюджетна модель. Вона з'явиться у американських дилерів через рік, причому вже на старті продажів буде доступна версія RS, яка відрізняється аеродинамічним обвісом та двоколірним кузовом.

Ринковий дебют електромобіля Chevrolet Equinox EV заплановано на осінь 2023 року, причому якийсь час батарейний та бензиновий Equinox можуть продаватися паралельно. За попередніми оцінками, електричний Equinox коштуватиме близько 30 тисяч доларів.

Джерело: Chevrolet

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація