Великий розпродаж вантажних фургонів

Великий розпродаж вантажних фургонів

03 жовтня 2023
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія «Райдер Україна», яка надає в оренду комерційні фургони, оголосила про розпродаж частини власного автопарку у зв'язку з плановим його оновленням.

Парк техніки Ryder - це потужні вантажні фургони відомих брендів Ford, Nissan, Mercedes-Benz, GMC, які здатні перевозити до 2,5 тон вантажу. Особливістю автопарку є те, що усі автомобілі оснащені автоматичною коробкою перемикання передач, завдяки чому ними дуже легко та зручно кермувати.

Вартість залежить від пробігу, комплектації та року випуску автомобіля і стартує від 12 000 доларів США. Всі автомобілі регулярно обслуговувались та проходили ретельні перевірки в авторизованих сервісних центрах згідно регламентів із використанням фірмових запчастин, тому кожен майбутній власник може бути впевненим в надійності вибраного автомобіля. При купівлі декількох автомобілів діють спеціальні умови, а для ЗСУ пропонуються знижки.

Телефонуйте +38 (050) 33-44-320 та обирайте той автомобіль, який стовідсотково задовольнить ваші власні потреби або потреби вашого бізнесу.

Джерело: Ryder

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація