Відвідувач виставки у Монтереї випадково підпалив гіперкар Pagani Utopia

Відвідувач виставки у Монтереї випадково підпалив гіперкар Pagani Utopia

22 серпня 2023
0

Автомобілі Pagani - видовище дуже рідкісне та семе по собі вражаюче. Особливо якщо це гіперкар Utopia за 2,5 мільйона доларів, який димить на стенді компанії в Монтереї.

Цього року у рамках фестивалю автомобільної моди Pagani святкувала своє 25-річчя. З цієї нагоди на стенді компанії виставили всі три покоління екзотичних автомобілів бренду. Крім срібної Zonda та білої Huayra американцям вперше показали темно-синій Utopia. Саме він і став героєм короткого відео, опублікованого у Instagram. У ролику видно, що з моторного відсіку гіперкара вилитий дим.

Як пояснив згодом Крістофер Пагані, син засновника та генерального директора компанії Орасіо Пагані, один із гостей торкнувся вимикачів автомобіля та випадково активував вогнегасник. Справа в тому, що гіперкар оснащений системою пожежогасіння на випадок займання двигуна, яка активується перемикачем у салоні.

Гіперкар Pagani Utopia представили у вересні 2022 року. На момент презентації кожен з 99 автомобілів уже мав власника. «Дводверка» укомплектована 6,0-літровим двигуном V12 з подвійним турбонаддувом від Mercedes-AMG. Віддача агрегату - 852 к.с. та 1100 Нм крутного моменту.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений OnFire Garage (@onfiregarage)

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація