Вигідне авто із США - міф чи реальність?

Вигідне авто із США - міф чи реальність?

17 березня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Вже близько п'яти років популярна така послуга, як купівля автомобілів із США. Чи не кожне третє авто на дорозі - «іноземний лот з аукціону».

США вважається одним з найбільших ринків вживаних авто, економіка в країні розвивається за рахунок машинобудування, тому реставрувати авто після ДТП там економічно невигідно. Після аварії американці віддають ключі від машин страховим компаніям, ті відшкодовують вартість продаючи авто на аукціоні.

Страхові аукціони США - цілковито інший тип майданчика в якому можна знайти як авто з мінімальними ушкодженнями, так і практично без зносу. Не секрет, що такі авто бувають «добре побиті» чи так звані «потопельники» - про це вам має сказати менеджер з підбору авто. Та ціна на такі автомобілі в Україні виходить нижчою, навіть після капітального ремонту, ніж у вживаного, але не битого на українських авторинках.

Згадаємо 2017р, де такий сервіс ще не широковідомий, а отже і попит на авто мінімальний. Ті, хто одним із найперших дізнався як зекономити на потребі в транспорті, змогли отримати хороший прибуток при продажу.

2021р, онлайн-аукціони стали поширеними у всьому світі, бажаючих придбати автівку стало в рази більше, а кількість продукту скоротилась. В результаті ціна на автомобіль стала вищою на 30-40% тільки на її купівлю, без урахування митних платежів. В Україні вже за 4 роки імпортного авто стало настільки багато, що демпінг став швидше правилом, ніж виключенням. Таким чином, домогтися обіцяної маржі в 30% стало практично неможливо.

Чи можна зробити висновок, що авто із США рівноцінні нашому ринку?

Звичайно - ні. Навіть такий стрибок цін не вдарить по вашому бюджету більше, ніж «анонім» з сумнівною історією та скрученим пробігом на просторах нашої країни. Адже хочемо нагадати, що обираючи транспорт, клієнт завчасно може ознайомитись з усією його історією. Отже, інформація про пробіг авто буде достовірною - це зумовлено тим, що «збити» показник спідометру чи приховати постріл подушки безпеки - у них карається законом. Що не можна сказати за продавців українського авторинку.

Поговоримо про авто 2019-2020 років випуску, які публікуються на аукціонах американськими страховими компаніями. По-перше, такому транспорту немає конкуренції на ринку України, за рахунок цього відсутнє і розуміння демпінгу. Бажаючих отримати нову модель з мінімальним пошкодженням та вигодою $5,000-10,000 в нашій країні вистачає. Приведемо приклад з власного досвіду:

  • Придбали клієнту AUDI Q5 PREMIUM PLUS 2020р. за $17,100, а з повним ремонтом авто обійшлось $32,000. Переглянувши не один український сайт з продажу автомобілів, відчувається суттєва різниця- вартість даної моделі з такою комплектацією обійдеться в середньому $47,900.

Ще одне замовлення припало на ексклюзивний варіант авто, котрі ніколи не поставлялись на ринок України:

  • Клієнт замовив DODGE CHARGER R/T 2019р. за $13,250. В Україні з ремонтом повна вартість становила - $30,000, хоча в нашій країні найдешевший варіант коливається близько $45,000. Можна з легкістю вирахувати прибуток, який ви отримаєте при продажу такої автівки в майбутньому.

Додаткові переваги авто із США:

  1. Американський ринок один з найбільших в світі, тому можна обрати авто на будь-який смак та колір. А поціновувачам ексклюзивних та цікавих марок автомобілів буде з чого обрати.
  2. Так як американці надають перевагу комфорту та безпеці, максимальна комплектація авто вам забезпечена.
  3. Повна прозора історія автомобіля та реальний пробіг.
  4. Можливість поетапної оплати. Вам не потрібна вся сума одразу, адже при повній вартості авто, наприклад, $8,000 ви можете мати на руках всього $2,000-3,000 для можливості взяти участь в аукціоні. А через 2 місяці (стільки відбувається перевезення автомобіля в Україну) у вас буде можливість додати решту грошей.
  5. Якість ремонту буде контролюватись вами. Банальний приклад: якщо авто в Україні коштує дешевше ніж в США, то на те є вагома причина- як правило, вона криється саме в якості ремонтних робіт. В результаті після купівлі можна виявити відновлену систему безпеки чи прибрали «помилку» на панелі приладів, або ж отримаєте подарунок у вигляді китайської підробки. Як висновок - переплачуєте за нові матеріали.
  6. Низька ціна автомобілів з пробігом на аукціонах США обумовлена їх станом. Битий автомобіль, що побував в ДТП, завжди буде коштувати дешевше цілого. Якщо порівнювати ціни, наприклад, на авторіа і на найбільших аукціонах Америки, таких як Copart (Копарт), різниця колосальна. Крім цього, вартість машин з Америки обумовлена ще й великою пропозицією, так як на місцевий авторинок надходить величезна кількість автомобілів.

Навіть якщо ви не новачок в купівлі автомобілів із закордону, радимо вам підходити до цієї справи мудро та відповідально. Адже тільки фахівці в сфері пригону можуть проконсультувати та підібрати для вас найкращий, а головне безпечний варіант транспорту. А команда професіоналів Performance_Kiev подбають про все за вас.

За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном:

(067) 989-80-05 Дмитро
(063) 587-43-20 Олег

Instagram: https://instagram.com/performance_kiev
Telegram: https://t.me/performance_kiev

Джерело: Performance_Kiev

Обговорення новини

Brov  

Да, против понтов не попрешь!!! На что хочешь пойдут ради шильдика (медальки).

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація