Випробування нового Ford Transit Custom в екстремальних умовах

28 лютого 2013
2

ЛОММЕЛ, Бельгія, 26 лютого 2013 року — Більш ніж 150 професійних водіїв-випробовувачів, а також водіїв пасажирського транспорту та інженерів компанії Ford піддали фургон Transit Custom жорсткій експлуатації, проїхавши приблизно 5 мільйонів кілометрів важкого шляху. Тести включали «марафонські» дорожні випробування, що імітували надзвичайно вимогливий десятирічний цикл експлуатації продукту упродовж всього6-ти місяців, поряд із випробуванням у екстремальних погодних умовах та агресивним впливом корозійних сольових та грязьових ванн.

«Думаю, що більшість покупців не повірить усьому, через що пройшов цей автомобіль», — зазначає Баррі Гейл, головний інженер департаменту автомобілів для комерційних перевезень представництва компанії Ford of Europe. «Ми піддавали автомобіль найбільш жорсткому поводженню, який тільки можливо втілити по відношенню до авто, і залишилися задоволеними результатом лише коли наш транспортний засіб блискуче витримав усі суворі випробування — саме так, як це вдалося Transit Custom.»

Компанія Ford проаналізувала дані за результатами експлуатації Transit в умовах реального життя, які були зібрані на основі тестування більш ніж 600 машин, які в свою чергу, проїхали більш ніж 10 мільйонів кілометрів (6 млн. миль) на семи світових ринках у глобальному масштабі. Це допомогло отримати чітку картину щодо факторів, які справляють найбільший вплив на витривалість, на основі десятирічного життєвого циклу продукту з пробігом у 240 000 кілометрів.

Приклади екстремальних випробувань включали:

  • Швидкість, як на автомагістралях: підтримка рівня максимальної швидкості впродовж двох місяців у безперервному режимі
  • Маневр «вісімка»: виконання маневру «вісімка» без зупинки протягом одного місяця
  • Сила колісної формули: зіткнення з 140-міліметровимбордюром на швидкості 60 км/год
  • Ями та нерівності: виконання проїзду по дорозі з вибоїнами та нерівностями на швидкостях до 70 км/год 5 200 разів
  • Стійкість до корозії: їзда по вибоїстих неасфальтованих дорогах, проїзд через агресивні соляні і грязьові ванни та витримка у приміщеннях з високими рівнями вологості впродовж 12 тижнів

Впродовж розробки прототипи Transit Custom також зазнали впливу найсуворіших умов навколишнього середовища, переживши екстремальні температурні показники 40—градусної спеки у Дубаї та ?40 C скаженого морозу у Фінляндії, а також експлуатаційне дорожнє тестування з великим пробігом професійними водіями транспортних засобів.

У тестових лабораторіях компанія Ford піддала новий2,2-літровийдизельний двигун Transit Custom типу Duratorq безперервному високому навантаженню протягом 46 днів від їзди містом на спеціалізованих установках, в рамках десятків тисяч годин випробувань двигуна. Випробування окремих вузлів конструкції, що імітує жорсткі умови експлуатації в реальних умовах може в повній мірі проявити10-річнийцикл життя транспортного засобу всього лиш за 30 днів.

Фахівці компанії Ford виявили більш ніж 100 елементів, які потрібно було удосконалити, та втілили їх у Transit Custom як безпосередній результат знань, отриманих після проведення жорсткого випробувального циклу. Серед них модернізація і зміцнення кронштейнів кріплення двигуна і підсилювачів порога кузова. Результати випробування стануть у нагоді для нових моделей Ford Transit та Transit Connect, які повинні вийти на ринок наприкінці 2013 року.

Перший автомобіль у своєму сегменті, який отримав максимальний п’ятизірковий рейтинг організації європейської програми оцінки безпеки автомобілів (Euro NCAP), новенький фургон Ford Transit Custom очікується в Україні навесні 2013 року.

ООО «ВиДи-Край Моторз» ООО «ВиДи-Край Моторз»

ООО «ВиДи-Край Моторз» - концептуальный 3-S комплекс, объединяющий автосалон Ford, сервис, продажа запчастей и аксессуаров. В салоне ООО «ВиДи-Край Моторз» представлены классические и новейшие модели автомобилей Ford.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar

Обговорення новини

666  

Ну наконецто FORD удосужился сделать что то не только качественное, а еще и КРАСИВОЕ!!! РЕСПЕКТ!!!

ВІДПОВІСТИ  
Vario V12 biturbo  

Я считаю что Форд постарался на славу!!! Фургон стал не только лучше, но и красивее. Молодцы!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація