Виробництво Lada Largus цього року точно не відновиться

Виробництво Lada Largus цього року точно не відновиться

20 серпня 2022
0

У співтоваристві «Нетипичный АвтоВАЗ», який спеціалізується на інсайдерській інформації про ситуацію на заводі, з'явився пост про терміни перезапуску збірки Lada Largus. За неофіційними даними, через масштабні роботи з перенесення виробництва моделі Vesta з Іжевська в Тольятті, «найбільш реальними термінами запуску конвеєра В0 і складання Largus фахівці заводу вважають січень 2023 року». Якщо ця інформація підтвердиться, то до кінця 2022 року тольяттінський завод випускатиме лише Granta та Niva.

В даний час добовий обсяг виробництва заводу в Тольятті складає 900 автомобілів: з конвеєра сходять «спрощені» Гранти у різних версіях, а також Niva Legend і з недавнього часу Niva Travel. На цьому заводі вироблявся і хетчбек Lada XRay, але, як заявив сам глава АвтоВАЗу Максим Соколов, в поточному році випуск цієї моделі не відновиться.

Повертаючись з Largus, до кінця липня АвтоВАЗ вдалося накопичити достатню кількість комплектуючих, щоб випустити партію з 1,8 тисячі машин, при цьому офіційно про відновлення складання автовиробник так і не повідомив.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація