Власник «горбатого» Запорожця вклав у нього 60 тисяч євро

Власник «горбатого» Запорожця вклав у нього 60 тисяч євро

07 вересня 2023
4

Дуже дорогий і ефектний ЗАЗ 965 зробили у Болгарії. Як запевняє його власник, на цей Запорожець було витрачено 8 років копіткої роботи і 60 тисяч євро! Навіщо? Питання риторичне, але цікавими фактами поділимось.

Одразу зазначимо, що іноземець наразі продає свій шедевр і просить за нього 35 тисяч доларів, що фактично вдвічі менше за вкладення. Отож, чому так дорого.

По-перше, як запевняє продавець, він хотів мати ідеальний і унікальний «горбатий» Запорожець, тому абсолютно все розбиралося і збиралося заново, спираючись на книжку про конструкцію ЗАЗ 965 зі 150 малюнками (текст було перекладено на болгарську).

Ба більше, хромовані деталі відправлялися до Канади, де його перероблювали до стану нових. Всередині - шкіра (за слова автовласника, 16 шкур корів!). Стереосистема - JBL (600 Вт).

«Це не машина, а витвір мистецтва. Діамант - одне з моїх життєвих захоплень, я створюю речі найвищої якості і ця машина тому підтвердження, кожна деталь - досконалість на найвищому рівні, аж до найменших деталей», - стверджує власник горбатого.

Джерело: ТопЖир

Обговорення новини

deavy  

Судячи з усього, йому треба було заповнити простір в квартирі. Просто забагато вільного місця

+1ВІДПОВІСТИ  
mavrx5  

Чудово його розумію в плані захоплення. Але цифра 60к мабуть перебільшення

ВІДПОВІСТИ  
YuriiG  

Тисяч 5-10 він ще заробить на цьому авто... ))

ВІДПОВІСТИ  
Evа  

Використав 16 шкур корів...)))) це якщо класти в 8 шарів?))))

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація