Власники Rivian R1T зможуть дивитися фільми на природі

Власники Rivian R1T зможуть дивитися фільми на природі

02 грудня 2023
1

Компанія Rivian подала заявку до патентного відомства США на реєстрацію нового аксесуару для електричного пікапа R1T. Йдеться про портативний кінотеатр з висувним проєктором та дисплеєм, який встановлюється у трансмісійному тунелі.

Раніше власникам Rivian R1T почали пропонувати висувну похідну кухню, заховану у тунелі коробки передач між кабіною та вантажною платформою.

Як видно на ескізах із патентної заявки, «кінотеатр» міститься у спеціально виготовленій скриньці, яка висувається та засувається у спеціальний тунель. Окрім проєктора до комплекту входять підставка для встановлення великого екрана, що згортається, та бездротові динаміки.

Живиться «кінотеатр» від акумуляторного блоку пікапа. За бажання проєктор можна вийняти та розмістити в іншому місці пікапа, а екран на задній стінці вантажної платформи.

Вартість похідного кінотеатру не повідомляється. Похідна кухня Rivian, яка спочатку коштувала 5000 доларів, згодом подорожчала до 6750 доларів. Наразі вона знята з виробництва та відправлена на доопрацювання.

Джерело: Авто Центр
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

NISOLEK  

Хто модерує ці новини? Який то "трансмісійний тонель"? То ж багажне відділення, яке виконане у специфічному місці.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація