Volkswagen анонсував новий електричний кросовер ID.2all

Volkswagen анонсував новий електричний кросовер ID.2all

17 грудня 2023
0

Німецький автовиробник офіційно представив перше зображення нового компактного електричного кросовера Volkswagen ID.2all. Концептуальну версію моделі вперше показали у березні 2023 року.

За задумом менеджерів компанії, новинка повинна замінити міський хетбчек Polo. Згідно опублікованої інформації, новинка буде просторою, як Golf, і доступною, як Polo. Відомо, що ID.2all стане одним із 10 нових електромобілів, що надійдуть в серію до 2026 року.

Генеральний директор Volkswagen Passenger Cars Томас Шафер також зазначив, що новий та перспективний електричний кросовер «показує, куди ми хочемо просувати бренд». Новинка буде побудована на фірмовій модульній архітектурі MEB. За попередніми даними, електромобіль може мати запас ходу в 450 км і коштувати близько 27 тисяч доларів.

Компанія нещодавно повернула колишнього дизайнера Bentley і Audi Андреаса Міндта, який очолив команду дизайнерів. Він зазначив, що зовнішній дизайн компактного кросовера на електротязі натхненний такими легендами, як Beetle і Golf із сучасним відтінком. При цьому, за його словами, новий ID.2all базується на трьох стовпах - стабільності, симпатії та ентузіазмі.

Судячи з опублікованого профілю авто, здається, що електромобіль від Volkswagen має дизайн, схожий на Volvo EX30. Очікується, що електричний кросовер буде доступний у двох варіантах батареї: 38 кВт.год або 58 кВт.год.

Джерело: Autogeek
Фото: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація