Volkswagen показав стильний концепт ID.GTI

Volkswagen показав стильний концепт ID.GTI

04 вересня 2023
0

На автошоу IAA в Мюнхені презентували концепт-кар Volkswagen ID.GTI. Компактний хетчбек є зарядженою версією недорогого електрокара Volkswagen ID.2all і стане серійним у 2026 або 2027 році. Про авто розповіли на офіційному сайті Volkswagen.

Нагадаємо, що новий Volkswagen ID.2all прийде на зміну VW Polo і коштуватиме близько 25 000 євро. Заряджений варіант стане заміною Volkswagen Polo GTI і буде дещо дорожчим - приблизно 30 000 євро.

Від Volkswagen ID.2all спортивний варіант відрізняється більш агресивним дизайном передньої частини, обвісом і збільшеним спойлером на даху. Також концепт-кар отримав 20-дюймові диски.

Салон Volkswagen ID.GTI показали тільки на рендерах. Електрокар отримає приплюснуте кермо і спортивні ковшоподібні крісла. Також передбачені віртуальний щиток приладів, 12,9-дюймовий тачскрін і проєкція на лобове скло з доповненою реальністю. У хетчбека місткий 490-літровий багажник.

Характеристики Volkswagen ID.GTI поки що не розкривають. Відомо, що він буде потужнішим за стандартний 226-сильний Volkswagen ID.2all. Запас ходу становитиме близько 450 км. Цікава деталь: інженери розробили для електрокара систему, що імітує звук бензинового двигуна і перемикання в механічній коробці передач.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація