Volkswagen представив компактний електрокар ID.2all

Volkswagen представив компактний електрокар ID.2all

16 березня 2023
2

Німецький автогігант Volkswagen продовжує посилювати свій вплив на ринку електромобілів. На цей раз він представив компактний хетчбек з індексом ID.2all. Він стане найдоступнішою моделлю марки та складе конкуренцію довгоочікуваній Tesla Model 2.

Новинка поки що знаходиться в статусі концепту, але це не на довго. Серійну версію планують представити наступного року, а на конвеєр модель вирушить 2025-го. В основу електромобіля ляже укорочена версія платформи MEB. Він отримає один електромотор, розташований на передній осі, який видає 226 к.с. потужності. Розгін з місця до «сотні» у VW ID.2all займатиме менше 7 секунд. На одному заряді він зможе проїжджати до 450 км.

У довжину електричний хетчбек буде досягати 4050 мм при колісній базі 2600 мм, що можна порівняти з Golf. Модель виглядає коренасто. Вона виконана в тій самій стилістиці, що і вся лінійка ID. У електрокара вузька світлодіодна оптика, м'язисті крила, спадаюча лінія даху, приховані ручки задніх дверей і 20-дюймові колеса.

В оснащення салону увійшла 10,9-дюймова цифрова панель приладів і 12,9-дюймова мультимедійна система.

Незважаючи на компактні розміри, електрокар має досить місткий багажник. Його об'єм складає 490 літрів, а при складених сидіннях - 1330 л. Новинка надійде у продаж на ринку Європі у 2025 році за ціною 25 000 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

max_cn  

Як на мене, прикольна запальничка для міста. Я б собі взяв таку у пару до ДВСної.
Тоді на такій їздиш майже весь час, а у дальні поїздки на чомусь до цього більш пристосованому.

+4ВІДПОВІСТИ  
Jestemoffi  

Чудове авто для міста!Як на мене-дуже вигідний варіант.І коробка передач влаштовує,і дизайн дуже навіть гарний!Також,задоволений тим,що авто буде доволі доступним для усіх.Брати-можна,а головне,що у багатьох буде можливість взяти таку собі!Volkswagen порадував

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація