Volvo EX90 офіційно прибуде в Україну

Volvo EX90 офіційно прибуде в Україну

05 вересня 2024
0

Електричний кросовер Volvo EX90 у найближчі півроку вийде на ринок України. За інформацією офіційного представництва шведського бренду в Україні, продажі новинки повинні розпочатись вже у першому кварталі 2025 року.

За словами представників компанії, EX90 є новим флагманом Volvo Cars. Він встановлює нові стандарти щодо безпеки, стійкості та орієнтованих на людину технологій, що зроблять життя з авто простішим і приємнішим. Вимоги до авто під чаc тестування були на межі можливого.

Генеральний директор Джим Роуен самостійно перевіряв EX90 протягом останніх кількох тижнів.

«EX90 - найкращий автомобіль, коли-небудь створений Volvo. Після того, як я проїхав на ньому 950 км через три штати США в різних умовах, залишилися лише позитивні спогади. Заряджання, керованість, комфорт, тиша в салоні та прекрасна звукова система, надійність, технології та відчуття від інтерфейсу користувача - я ніколи не їздив у такому Volvo. EX90 - це початок нової ери для Volvo Cars, і вона починається зараз», - зазначив Джим Роуен.

Зазначається, що автомобільний комп'ютер зі штучним інтелектом машини побудований на платформі NVIDIA DRIVE. Ця основна система, а також платформа Snapdragon Cockpit від Qualcomm Technologies, Inc. і власне програмне забезпечення, розроблене інженерами Volvo Cars, бездоганно працюють разом.

Нагадаємо, що EX90 дебютував у листопаді 2022 року. Він базується на новій платформі з акумулятором ємністю 111 кВт.год, а у комплектації Twin Motor Performance авто має 509 кінських сил. Комплектація Twin Motor початкового рівня має у своєму арсеналі 402 к.с.

Джерело: Autogeek
Фото: Volvo

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація