Volvo посідає першу сходинку преміум- сегменту за динамікою зростання продажів

11 грудня 2012
4

За результатами 11 місяців 2012 року продажі автомобілів Volvo демонструють рекордну динаміку зростання – 67,75% при порівнянні з аналогічним періодом 2011 року, посідаючи першу сходинку преміум- сегменту за динамікою зростання продажів. Значний ріст попиту на автомобілі Volvo, порівнюючи з 2011 роком, спостерігався у лютому – 100%, квітні – 142%, червні – 95% та вересні – 86%. Не дивлячись на зниження попиту автомобілів на ринку України у листопаді, Volvo знову ж демонструє зростання – 32,84%.

Найбільшою популярністю серед українських поціновувачів скандинавської розкоші та надійності, користуються автомобілі категорії SUV – XC90 та XC60, спортивний та елегантний седан S60 та седан представницького класу – S80.

Модельний ряд автомобілів Volvo у 2012 році доповнився абсолютно новим хетчбеком V40 та кросовером V40 CrossCountry, що дозволило значно розширити аудиторію споживачів та змусило конкурентів бути завжди насторожі.

Джерело: InfoCar

Обговорення новини

Харків  

В процентах, как почитаешь, прямо таки разорвали рынок авто продаж. А сколько в натуральном выражении? В штуках или единицах, как Вам там удобнее? Стыдно ответить? В октябре пробовал на тест-драйве V 40. Могу сказать, аппарат понравился, очень технологичный, комфортный. Но это мнение до знакомства с прайс-листом, в котором хэтчбэк С-класса в средней комплектации раздувается до 35 тыс. Евро. Как Вам - "доплата за цвет металлик 1144 Евро"! Расширили они аудиторию потребителей и вынудили конкурентов быть всегда настороже! .

ВІДПОВІСТИ  
Гость  

А ты хотел, что б Вольво стоило дешеле хюндая??? Это машина класса бмв, ауди, мерс...Их С класс не дешеле....

ВІДПОВІСТИ  
mobutu  

Ещё бы, ведь вольвой владеет Джили, которая, в свою очередь, "посідає першу сходинку за динамікою зростання продажів" в Украине

ВІДПОВІСТИ  
mobutu  

....и Вольво от "АИС" уже не за горами

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація