Volvo S60 ТА V60 отримали «Пять зірок»  у рейтингу безпеки Euro NCAP

Volvo S60 ТА V60 отримали «Пять зірок» у рейтингу безпеки Euro NCAP

06 грудня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Нові седан Volvo S60 та універсал Volvo V60 отримали максимальну оцінку «п'ять зірок» у рейтингу безпеки за результатами тестування Euro NCAP (Європейської програми оцінки безпеки нових автомобілів) у 2018 році, таким чином продовжуючи «п'ятизіркову» смугу всього модельного ряду Volvo.

Цей результат підтверджує незмінну репутацію Volvo Cars як компанії, що раз за разом поставляє на ринок одні з найбезпечніших автомобілів. Від компактного хетчбека V40 до повнорозмірного позашляховика XC90 – усі доступні на ринку моделі Volvo, що пройшли тестування Euro NCAP, пропонують найсучасніші технології безпеки, підтверджені найвищою оцінкою «п’ять зірок».

У 2018 році тестування Euro NCAP були жорсткішими, ніж будь-коли раніше, адже включали нові складні випробування технологій безпеки, наприклад, тестування системи розпізнавання велосипедистів з функцією автоматичного гальмування чи утримання авто в смузі руху в екстрених ситуаціях. Моделі V60 та S60 є одними з найбільш безпечних автомобілів, які пройшли тестування за новим протоколом.

«Цей результат підтверджує, що Volvo Cars й надалі залишається лідером з безпеки в автомобільній індустрії, постійно розширюючи горизонти можливого та створюючи найсучасніші технології», - прокоментував Малін Екхольм (Malin Ekholm), директор Центру безпеки Volvo Cars. «Яку б модель Volvo ви не обрали, ви завжди можете бути впевнені, що і ви, і ваші близькі подорожуєте на одному з найбільш безпечних автомобілів на ринку».

Моделі S60 та V60 створені на базі тієї ж модульної платформи SPA (Scalable Product Architecture) та оснащені такими ж технологіями безпеки Volvo Cars, що й їх «старший брат» XC60 та флагманські моделі 90-ї серії.

Активна система безпеки City Safety з функцією автоматичного гальмування входить у стандартну комплектацію усіх моделей Volvo. Проте вперше у світі саме в комплектацію моделей S60 та V60 включена система City Safety, яка додатково містить технологію автоматичного гальмування для запобігання зустрічним зіткненням. City Safety є єдиною системою безпеки на ринку, що здатна розпізнавати пішоходів, велосипедистів та великих тварин.

Модель V60 презентували на початку цього року в максимально природному для неї середовищі – перед приватним родинним будинком у шведському Стокгольмі. Цим компанія Volvo Cars прагнула підкреслити великий досвід у створенні сімейних універсалів, які відповідають реаліям та потребам сучасного сімейного життя.

Влітку Volvo Cars також представили нове покоління спортивного седана S60. Динамічний S60 – це перший автомобіль Volvo без версії з дизельним двигуном, що наочно демонструє слідування компанії стратегії електрифікації та підготовку до майбутнього без традиційних двигунів внутрішнього згоряння. Новий седан Volvo буде виготовлятися на першому заводі компанії у США, побудованому неподалік від міста Чарльстон, штат Південна Кароліна.

Джерело: Volvo Ukraine

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація