Volvo Trucks представляє інноваційні тягачі FH Aero

Volvo Trucks представляє інноваційні тягачі FH Aero

29 січня 2024
0

Компанія Volvo Trucks презентувала 29 січня магістральні тягачі сімейства FH у новому виконанні Aero. Машини отримали оптимізовану за аеродинамікою кабіну - подовжену в передній частині на 24 см.

Це, а також низка інших технічних інновацій дозволило скоротити витрату палива на 5%. Зовні автомобілі легко відрізнити за видозміненій решітці радіатора, а також збільшеному логотипу Volvo Iron Mark, розташованому нижче, між фарами.

Новинку будуть виводити на ринок поступово - на протязі 2024-2025 років. Вона буде доступна у чотирьох виконаннях: FH Aero, FH Aero Electric, газовому FH Aero та FH 16 Aero. Останнє стане найпотужнішим тягачом на ринку, володіючи абсолютно новим, 780-сильним двигуном.

Свій внесок у зниженні аеродинамічного опору внесли камери замість традиційних дзеркал. На електричному тягачі FH Electric це також покращує характеристики вільного кочення, а це позитивно впливає на режим рекуперації, що підвищує запас ходу.

Система камер також підвищує безпеку, покращуючи видимість у будь-яку погоду. Крім того, тут є функція ширококутного огляду, яка автоматично вмикається при повороті з напівпричепом.

І це система I-See з урахуванням топографії місцевості підлаштовує трансмісію під найбільш економічний режим, збільшуючи час руху на круїз-контролі. На машинах також з'явилися запатентовані гальмівні диски, які більш енергоефективні і виділяють менше шкідливих викидів.

Volvo FH Aero має модернізовану мультимедійну систему з можливістю персоналізації, аудіосистему із шістьма динаміками преміум-класу, а також просунуту навігаційну систему з автоматичним оновленням карт. Водій також оцінить стандартно встановлену мікрохвильову піч і наявність роз'ємів USB-C.

Послуга My Business Apps тепер доступна на більшій кількості ринків. Вона дозволяє через підписку встановити бізнес-програми від різних постачальників, які виводяться на один дисплей, що підвищує безвідмовність роботи.

Крім того, за допомогою нової послуги Tire Monitoring Service менеджери автопарку через Volvo Connect будуть завжди в курсі стану шин кожного тягача та трейлера. Все це допомагає знизити витрати на експлуатацію та уберегти від незапланованих ситуацій.

Джерело: Авто Центр
Фото: Volvo Trucks

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація