«Всюдихід» Арнольда Шварценеггера виставили на аукціон

«Всюдихід» Арнольда Шварценеггера виставили на аукціон

19 грудня 2023
0

Наприкінці січня 2024 року на аукціоні Banett-Jackson у Скоттсдейлі продадуть автомобіль Арнольда Шварцнеггера. Йдеться про пікап Mercedes-Benz Unimog U1300 SE 1977 року випуску.

У 2012 році він був відреставрований та модернізований фахівцями німецького ательє Unimog Merex Mertec. Зокрема, на пікап встановили 22,5-дюймові колісні диски із позашляховими шинами Michelin XZL 445/65 діаметром 1,15 метра. Завдяки цьому комплекту автомобіль може легко впоратися з будь-яким бездоріжжям.

Також пакет модернізації включає лебідку з електроприводом, камеру заднього виду, додаткову оптику Hella та пневмопідвіску. Завдяки кастомайзерам у салоні 46-річного автомобіля з'явилася аудіосистема Blaupunkt. Кузов пікапа пофарбований у сріблястий відтінок. Колір інтер'єру - чорний.

Під капотом у кастомного Unimog U1300 SE 6,4-літровий рядний шестициліндровий турбодизель, пов'язаний із п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

2014 року актор продав свій «всюдихід». За два роки автомобіль виставили на продаж на eBay за 351 000 доларів. Скільки Banett-Jackson планує отримати за пікап актора не уточнюється. Інформацію про учасників торгів аукціон надасть на запит.

Новий власник у автомобіля з'явиться з 20 по 28 січня 2024 року. В комплекті власник отримає папку з фотографіями, документацією та сертифікатами.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація