Виробництво Fisker Ocean збільшать до 300 одиниць на день

Виробництво Fisker Ocean збільшать до 300 одиниць на день

18 вересня 2023
0

З початку цього року Fisker Inc. вже кілька разів переглядала свої виробничі плани у бік зниження. Востаннє кілька місяців тому. Тоді йшлося про 20 000 - 23 000 автомобілів до кінця 2023 року. Це більш ніж на 50% менше від початкового плану.

Наразі Fisker заявили про збільшення виробництва електричного кросовера Ocean із нинішніх 180 до 300 одиниць на день. Що з огляду на попередню інформацію виглядає трохи нелогічним. Як повідомляється, вийти на такий рівень виробництва планують до жовтня.

Найближчим часом збільшення постачання обіцяно всім ринкам, на яких представлений бренд. У Європі це Австрія, Бельгія, Данія, Франція, Німеччина, Нідерланди, Норвегія, Швеція, Швейцарія та Великобританія. Також Fisker Ocean доступний у Канаді та США. Американцям компанія пообіцяла стабільне та збільшене постачання вже у вересні «з прибуттям кількох океанських суден».

Нагадаємо, що Fisker Ocean збирають на заводі OEM-виробника Magna Steyr в Австрії. За даними Fisker, наразі конвеєр підприємства залишили 3123 кросовери.

Паралельно з виробництвом Fisker Inc. планує розширювати свою роздрібну мережу. Зокрема, у заяві згадуються офіси Lounges та Center+, які відкрилися у Лос-Анджелесі, Копенгагені, Дюссельдорфі, Лондоні, Мюнхені та Осло. Також Fisker хоче зробити свої автомобілі доступнішими у Канаді та на нових європейських ринках, включаючи Бельгію, Нідерладни та Швейцарію.

Додаткову інформацію щодо подальших планів розвитку компанії обіцяють оприлюднити найближчим часом.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrive

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація