Виявлено 28-річну Honda Civic в ідеальному стані

Виявлено 28-річну Honda Civic в ідеальному стані

15 листопада 2023
0

У Канаді знайшли вживану Honda Civic 1995 року випуску в кузові седан в ідеальному стані. Блогери викупили автомобіль лише за 2 500 доларів. Про це розповіли на сайті HotCars.

Блогери Пітер і Дейв з YouTube-каналу Speed Academy шукали седан Honda Civic 1990-х років без модифікацій вісім місяців. На щастя, їм вдалося знайти ідеальний екземпляр.

Автомобіль належав 80-річній жінці, яка вирішила розлучитися зі своєю Honda Civic. Під час огляду було виявлено лише незначні проблеми, включно з кількома підфарбовуваннями кузова.

Седан пофарбований у рідкісний синій перловий колір, який був доступний тільки для моделі 1995 року. Тому в разі пошкодження кузова буде складно підібрати відповідний відтінок.

За 28 років седан проїхав всього 159 325 км. Автомобіль має відмінний стан і вчасно обслуговувався.

Блогери не знайшли жодних слідів іржі та серйозних пошкоджень. Навіть більшість деталей моторного відсіку мають первозданний вигляд.

Під капотом встановлено 1,5-літровий атмосферний двигун потужністю 102 к.с. і 133 Нм крутного моменту. Він працює в парі з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація