Виявлено культовий 18-річний суперкар від Honda у стані нового авто

Виявлено культовий 18-річний суперкар від Honda у стані нового авто

23 липня 2023
0

У США знайшли ідеально збережену Acura NSX 2005 року. Суперкар виглядає як новий і є справжньою капсулою часу. Про це повідомляє сайт аукціонного дому RM Sotheby's, який виставив авто на продаж.

Ця Acura NSX у версії T зі знімним дахом - одна з останніх випущених екземплярів моделі, адже перше покоління суперкара припинили складати саме в 2005 році. За 18 років автомобіль проїхав лише 8227 км.

Acura NSX 2005 року дуже рідко залишала опалювальний гараж. Лакофарбове покриття кузова у відмінному стані, а салон і зовсім має вигляд як новий.

У 2022 році авто пройшло техобслуговування із заміною витратних матеріалів. Саме збереженням обумовлена висока ціна Acura NSX: за неї хочуть виручити від 225 до 275 тисяч доларів.

Середньомоторний суперкар від Honda оснащений 3,2-літровим V6 потужністю 280 к.с. і 6-ступінчастою механічною КПП. Він розганяється до 100 км/год за 5,7 с і розвиває 274 км/год.

Нагадаємо, що Acura NSX - єдиний суперкар в історії японської корпорації. У створенні першого покоління моделі брав участь триразовий чемпіон «Формули-1» Айртон Сенна. В Японії та Європі модель продавали під маркою Honda, а в Америці - як Acura.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація