Виявлено культовий суперкар Acura NSX в «новому» стані

Виявлено культовий суперкар Acura NSX в «новому» стані

16 квітня 2024
0

У США виявили ідеально збережену Acura NSX 1992 року. Знаменитий суперкар від Honda простояв у гаражі в Пенсільванії понад 30 років. Про це пише американське видання Road and Track.

Історія цієї Acura NSX досить цікава. Її власник мав аж два таких авто. Першу NSX він придбав у 1991 році, проте за рік її розбив механік із СТО, який вирішив проїхатися на суперкарі, коли той був на гарантійному техобслуговуванні.

Дилер вирішив не чекати судового позову та передав американцю іншу Acura NSX. Проте на початку 90-х страхування на це авто подорожчало, тому суперкар експлуатувався недовго і проїхав усього 3220 км.

За три десятиліття в гаражі Acura NSX покрилася шаром пилу, проте непогано збереглася. Корозії на авто немає, та й салон в гарному стані. Колеса досі «взуті» в рідні шини Yokohama. Також є всі оригінальні документи на японський суперкар.

Тепер власник збирається продати суперкар Acura NSX. Скоріше за все, його виставлять на аукціон і ціна авто може легко сягнути $200 000.

Нагадаємо, що Acura/Honda NSX - перший суперкар японського автовиробника. Модель 1992 року оснащена 3,0-літровим 270-сильним V6 та 5-ступінчастою механічною КПП. Авто здатне розігнатися до 100 км/год за 5,9 с і розвинути 270 км/год.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація