Виявлено рідкісний лімітований спорткар Chevrolet 2001 року з пробігом 1100 км

Виявлено рідкісний лімітований спорткар Chevrolet 2001 року з пробігом 1100 км

14 січня 2024
0

У США знайшли ідеально збережений Chevrolet Camaro 2001 року в рідкісній лімітованій версії Intimidator SS. Пробіг автомобіля становить лише 1100 км. Про це повідомляє сайт Autoevolution.

Цей Chevrolet Camaro Intimidator SS - капсула часу. Кузов, салон і силовий агрегат автомобіля у відмінному стані. Рідкісну модель дуже мало експлуатували і більшу частину часу вона простояла в гаражі. За 23 роки у авто було тільки два власники.

Chevrolet Camaro Intimidator SS - справді колекційний раритет. Загалом випущено лише 85 таких купе, а цей автомобіль - 40-й у серії. Доопрацюванням авто займався семиразовий чемпіон NASCAR Дейл Ернхардт - проект завершили незадовго до його загибелі в 2001 році.

Усі Chevrolet Camaro Intimidator SS були пофарбовані в чорний колір. Спорткар отримав новий спойлер, повітрозабірник на капоті і 17-дюймові диски.

Салон Chevrolet Camaro 2001 року оздобили чорною шкірою і замінили там важіль КПП. Комплектація включає кондиціонер, круїз-контроль і потужну аудіосистему. На кузові і в салоні з'явилися таблички з написами Intimidator SS.

Головна особливість Chevrolet Camaro Intimidator SS - 5,7-літровий V8 зі збільшеною з 310 до 381 к.с. потужністю і спортивним вихлопом. Також встановлено диференціал, що самоблокується, і збільшені гальма, а підвіска доопрацьована.

Джерело: Фокус
Фото: Bring a Trailer

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація