Виявлено рідкісний заряджений Ford Mustang без пробігу

Виявлено рідкісний заряджений Ford Mustang без пробігу

02 березня 2024
0

У США знайшли ідеально збережений Ford Mustang 1993 року. Спортивне авто взагалі не експлуатувалося, а простояло три десятиліття в гаражі. Про це пише сайт Carscoops.

Цей Ford Mustang чудово виглядає, а на його одометрі висвічується пробіг 32 милі (55 км). Американський дилер, який знайшов автомобіль, зазначив, що йому здалося, ніби спорткар привезли на машині часу, а не на евакуаторі.

Кузов Ford Mustang 1993 року прекрасно зберігся, а в салоні сидіння досі запаковані в целофанові чохли. У спорт кара рідна гума, а замінити довелося лише акумулятор.

Збережено і оригінальний цінник на Ford Mustang, де вказано, що в 1993 році авто коштувало 18 505 доларів. Тепер ж ця капсула часу виставлена на продаж за $145 900.

Настільки висока вартість обумовлена не лише станом авто, але й його рідкістю. Це заряджена модифікація Ford Mustang SVT Cobra з 5,0-літровим 235-сильним V8 та 5-ступінчастою механічною КПП.

Спорткар здатен розігнатися до 100 км/год за 6 с та розвинути 225 км/год. До того ж, його ходова допрацьована, встановлені 17-дюймові диски та спойлер.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація