Xbox розфарбують у кольори культових спортивних автомобілів Porsche

Xbox розфарбують у кольори культових спортивних автомобілів Porsche

17 червня 2023
0

Porsche спільно з Microsoft випустять спеціальну версію ігрової приставки Xbox - Xbox Series X. Консолі цієї серії пофарбують у кольори ліврей споркарів 917, 911 GT1 та останнього ралійного 968. Як і інші цьогорічні проєкти Porsche, спецвидання Xbox приурочено до 75-річчя першого автомобіля бренду.

Усього планують створити шість колірних схем Xbox. Вони відповідатимуть трьом лівреям, які прикрашали Porsche 917 у Ле-Мані (Salzburg і Hippie 1970-х років та Pink Pig 1971 року). Також у палітрі кольори Porsche Racing Edition 1978 року та фірмовий помаранчевий Porsche 935. Своїми лівреями з консоллю поділяться 911 GT1 1998 року та «ле-манівський» болід Porsche 963.

Лівреї спорткарів перероблять для відповідності коробці. У ті ж кольори забарвлять бездротовий контролер, який постачається разом із консоллю.

На жаль, у продажу приставки Xbox Series X не з'являться. Тираж розіграють у рамках лотереї, у якій фанати Porsche можуть взяти участь до 8 жовтня. До слова, така можливість є тільки у клієнтів компанії зі США, Великої Британії та Німеччини.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація