Яким буде Lamborghini Huracan для бездоріжжя?

Яким буде Lamborghini Huracan для бездоріжжя?

05 липня 2022
0

Концепт позашляхового Lamborghini Huracan - Huracan Sterrato - італійська марка показала в 2019 році. Шоу-кар відрізнявся піднятим над землею кузовом, масивними колісними арками і пластиковими накладками на крилах. Все це мало перетворити суперкар з мотором V10 у вражаючий позашляховик.

Офіційна прем'єра серійного Lamborghini Huracan Sterrato очікується протягом 2022 року. Але завдяки автору YouTube-каналу Varryx роздивитися новинку можна вже зараз.

В опублікованому відео прототип позашляхової версії суперкара виїжджає з воріт заводу Lamborghini. Від сторонніх очей кузов автомобіля приховує білий тканинний чохол, але це не заважає побачити схожість з концептом трирічної давнини. Від базового Huracan тестовий екземпляр відрізняється завищеним дорожнім просвітом, розширеними крилами, багажником і повітрозабірником на даху. Плюс до цього у концепту була розширена колія, захист днища і дверних порогів. А також каркас безпеки в салоні. Все це, цілком ймовірно, дістанеться і серійному Huracan Sterrato.

Імовірно, сімейний 5,2-літровий атмосферний V10 залишиться в своєму первозданному вигляді. При цьому фірмову систему Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata, що відповідає за силовий агрегат, підвіску і систему стабілізації, найімовірніше, переналаштують для відповідності новим завданням.

Офіційної інформації про тираж і вартість «позашляховика» Lamborghini Huracan Sterrato немає. Очікується, що зберуть не більше тисячі екземплярів. Це стане одним із факторів, що формують цінник.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація