Яким буде найдорожчий кросовер Porsche?

Яким буде найдорожчий кросовер Porsche?

19 липня 2022
0

Porsche готують великий і розкішний кросовер. Флагманська позашляхова модель марки з'явиться ближче до середини десятиліття і буде електричною. Про це повідомляє видання Autocar.

Інформацію про старшого брата Porsche Cayenne офіційно підтвердив CEO компанії Олівер Блюме. Він заявив, що це буде дуже дорогий преміальний кросовер, виробництво якого налагодять на підприємстві у Лейпцигу. Його стартова ціна становитиме майже 100 тисяч євро.

«Ця модель ще більше розширить наші позиції в сегменті розкішних автомобілів. Ми особливо націлені на сегменти з вищою маржею і так прагнемо використовувати нові можливості для продажу», - наголосив Олівер Блюме.

Новий кросовер Porsche буде доступний виключно в електричному виконанні. Його побудують на новій платформі SSP, яку також використовуватимуть електрокар Porsche Taycan другого покоління і третя генерація моделі Panamera. Головним конкурентом моделі стане новий Mercedes-Benz EQS SUV.

Характеристики електромобіля поки що не оголошені. Заявлено, що він буде довшим і ширшим, ніж Porsche Cayenne. Очікується, що електрокар стане першою семимісною моделлю марки. Крім того, відомо, що для авто готують 800-вольтну силову установку, що підтримує надшвидку 350-кіловатну зарядку.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація