Yutong презентував у Брюсселі новітні автобуси

Yutong презентував у Брюсселі новітні автобуси

14 жовтня 2023
0

з 7 по 12 жовтня, китайська компанія Yutong Bus представила чимало цікавого. Зазначимо, що за результатами 2022 року виробник побив світовий рекорд, виготовивши 12 400 електробусів.

На виставці Yutong Bus показав чотири свої новітні автобуси, а також перспективне електричне шасі YEA, яке демонструє надійні та масштабовані рішення для транспорту з нульовим шкідливим викидом.

Туристична, 15-метрова тривісна модель T15E була в центрі уваги, адже вона отримала відразу два призи від організаторів салону, що буває нечасто: Design Award та Ecology Award.

Лайнер оснащений електродвигуном на постійних магнітах та новітньою системою управління акумуляторами (BMS). Заявлений запас ходу складає 550 км.

Міська зчленована модель U18 може перевозити до 120 пасажирів. Вона укомплектована батареями ємністю 563 кВт.год. і може проїхати без підзарядки до 500 км при циклі SORT2. Автобус оснащений системою цілодобового моніторингу за батареями, а також термічною системою, яка постійно підтримує необхідну температуру акумуляторів.

Дуже цікавий й електробус малого класу - E7SeV, призначений для перевезення на останній милі у великих містах. Його пасажиромісткість складає 30 осіб, а радіус розвороту - всього 8,5 м.

Також відвідувачі Busworld Europe 2023 могли побачити двоповерховий міський автобус Yutong U11D. Машина побудована для британського ринку, а також для інших країн, де дозволена експлуатація автобусів заввишки більше 4 м. Машина розрахована на 70 пасажирів і відрізняється низьким споживанням електроенергії - 0,7 кВт.год. на кілометр.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація