З Lexus TX зробили станцію для геймерів

З Lexus TX зробили станцію для геймерів

13 грудня 2023
0

На виставці Esports Awards 2023 у Лас-Вегасі дебютував унікальний Lexus TX, перетворений на ігрову станцію. Для створення Lexus об'єднався з Razer - американським виробником ігрового обладнання. В результаті кросовер отримав зелене діодне підсвічування на кузові, решітці радіатора, дзеркалах та даху, а також повністю перероблений салон з кількома екранами та «технікою» в багажнику. Щоправда, на дороги такий TX вже навряд чи виїде із міркувань безпеки.

Третій та другий ряди Lexus TX вийняли, встановивши замість штатних сидінь ігрові крісла Razer Iskur. На спинках розмістили великі екрани, на столиках - мишки та клавіатури.

Судячи з відео, всередині розмістилося щонайменше чотири монітори. Також стримерка OMGitsfirefoxx, яка розповідає про проект, показала джойстик від ігрової приставки. Інших подробиць про «ігровий» Lexus поки немає, але їх розкриють у наступних відео, що показують встановлення обладнання: всього їх буде три.

Razer Lexus TX - далеко не перший автомобіль, збудований для геймерів, і навіть не перший Lexus. Кілька років тому японська марка представила IS з гігантським екраном та приставкою, оснащений з урахуванням побажань стримерів сервісу Twitch. Спортседан перетворили на «ідеальний ігровий простір», оснастивши комп'ютером, приставкою, гігантським екраном та яскравим підсвічуванням.

Джерело: Мотор
Фото: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація