За тиждень понад тисячу осіб забронювали номерні знаки онлайн

За тиждень понад тисячу осіб забронювали номерні знаки онлайн

16 серпня 2023
0

Уже тиждень в українців існує два різні онлайн-сервіси, які пов'язані з номерними знаками. Один із них дозволяє вибрати вільні номерні знаки державної реєстрації з числа наявних у певному сервісному центрі МВС перед тим, як звертатись за послугою з реєстрації чи перереєстрації транспортного засобу. Такого раніше не існувало в Україні. А інший онлайн-сервіс дозволяє замовити індивідуальні номерні знаки, які є додатком до номерних знаків державної реєстрації транспортного засобу.

Нагадуємо, вартість вибору номерного знаку обійдеться у 360 грн за будь-яку комбінацію, крім визначених платних комбінацій цифр. Вартість 1 доби зберігання - 10,80 грн. Бронювання номерного знаку діє до 10 днів.

Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88 або на сторінках Головного сервісного центру МВС у Фейсбук та Інстаграм. Відповіді на найпоширеніші питання та корисну інформацію можна знайти на сайті.

Вибирати та забронювати номерні знаки державної реєстрації для транспортних засобів можна в Електронному кабінеті водія.

Джерело: МВС України

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація