Заряджені автомобілі Porsche отримають нову унікальну особливість

Заряджені автомобілі Porsche отримають нову унікальну особливість

15 листопада 2023
0

Porsche показав свій новий логотип, який з'явиться на всіх моделях Turbo. Він дозволить виділити заряджену модифікацію серед менш потужних авто. Про це розповіли на сайті бренду.

Багато автовиробників виділяють свої знакові моделі унікальними емблемами. Цю тенденцію довгі роки ігнорувала компанія Porsche, герб якої можна зустріти на всіх автомобілях.

Починаючи з Porsche Panamera наступного покоління всі моделі у версії Turbo і Turbo S отримають ексклюзивний монотонний логотип сірого кольору. Він отримав назву Turbonite.

«Тепер ми хочемо зробити Turbo ще більш помітним», - сказав головний дизайнер Porsche Міхаель Мауер.

Turbonite замінить традиційний червоно-золотий логотип. При цьому приглушені чорний і сірий кольори можна буде знайти не тільки на новій емблемі, а й на зовнішньому оздобленні, включно з бамперами та бічними склами.

У колір Turbonite пофарбують і деякі елементи в інтер'єрі. Так моделі Turbo будуть ще сильніше відрізнятися від інших версій.

У Porsche зазначили, що всі ці елементи не будуть доступні за доплату для таких моделей як GTS і Carrera. Крім цього їх не потрібно буде докуповувати для автомобілів у версії Turbo.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація